Kokia yra kredito internetu išdavimo procedūra?

Gyvenimas, labai įvairiapusiškas ir nenuspėjamas, vieną dieną tu savo geriausiose gyvenimo dienose, o kitą tau sunku net maisto nusipirkti. Kad ir Jus neištiktų tokios ar kitokios finansinės krizės pravartu žinoti, kad Lietuvoje, jau daug metų veikia internetinė paskolų išdavimo platforma, kurioje galite saugiai ir greitai gauti reikiamą pinigų sumą. Daugiau apie visas sutarties sąlygas galite pasiskaityti bobutespaskola.lt internetinėje svetainėje. Šiame straipsnyje trumpai pateikiame Jums pačias svarbiausias kredito sutarties sudarymo sąlygas:

  1. Viena iš sąlygų yra, kad pilietis turėtų Lietuvos respublikos pilietybę. Paskolos užsieniečiams – nesuteikiamos.
  2. Būtų dirbantis, ir jo nenutrūkstamas darbo stažas būtų ne trumpesnis nei keturi mėnesiai. Jei Jūsų darbo stažas mažesnis, deja paskola Jums bus suteikta tik sukakus 4 mėnesių darbo stažo laikotarpiui.
  3. Įmokos už paskolą suma per mėnesį neturėtų viršyti Jūsų pajamų daugiau nei 40 proc. Tai bendra visų įmonių duodančių paskolas sąlyga, kad klientas įsivertintų savo pajamas ir nepasiimtų paskolos daugiau nei paskui galėtų ją grąžinti. Įmokos sumą, kurią teks mokėti kas mėnesį galėsite pasiskaičiuoti svetainėje sukurtose skaičiuoklėse, įvedę sumą ir laikotarpį, per kurį planuojate grąžinti kreditą, tuomet Jums bus paskaičiuota tiksli suma, kurią Jums teks mokėti kas mėnesį.
  4. Paskolos gavėjas negali turėti įsiskolinimų kitose bendrovėse ir ypač skolų, kurios yra perduotos antstoliams. Jei skolų ir įsiskolinimų neturite, ši sąlyga Jums negalioja galite drąsiai teikti paraišką paskolos gavimui.

Tai kelios pagrindinės sąlygos į kurias turite atsižvelgti, norint gauti kreditą. Kreditai išduodami kiekvieną dieną nuo 7 valandos ryto iki 22 valandos vakaro. Užpildę paraišką svetainėje, ir atitikę visus šiuos pagrindinius kriterijus paskolą galite gauti, net per 15 minučių į savo sąskaitą. Taip, tikrai Jūs gerai supratote, pinigai bus pervedami dar tą pačią dieną į Jūsų asmeninę sąskaitą. Ar gali būti lengviau ir paprasčiau išspręsti savo laikinas finansines problemas? Atsakymas, tikrai taip. Problemos šioje įmonėje sprendžiamos greitai ir efektyviai, o pinigai klientui išduodami greitai ir efektyviai.

Įrašas paskelbtas temoje Patarimai. Išsisaugokite pastovią nuorodą.